search

Workshops

Om u te laten kennis maken met onze verschillende gamma's van cosmetica, haarproducten en make-up organiseren wij geregeld workshops. Deze gaan door overdag of 's avonds en geven u de gelegenheid alle producten uit te testen en te ervaren. U kan de geuren en texturen meteen ten volle aanvoelen, beleven en uittesten.

Om op de hoogte te blijven van onze workshops, kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief of ons volgen op Facebook.

Noteer alvast in jouw agenda:

  • Xantho: vrijdag 3 mei 2024. Ontvang persoonlijk advies over het gebruik van Xantho cosmetica voor een stralende huid. Profiteer van exclusieve kortingen en aanbiedingen op Xantho Cosmetica-producten tijdens de adviesdag. Enkel op afspraak: https://apotheek-walraevens.appointlet.com/b/xantho-specialiste
  • Caudalie: vrijdag 1 maart 2024. Huidanalyse met allernieuwste toestel en mini verzorging. 30 min per persoon. Enkel op afspraak: https://apotheek-walraevens.appointlet.com/b/shirley
  • Cent pur Cent: 17 mei: individuele sessie, inschrijven via de App van CPC. 
  • Cent pur Cent: 22 mei : Workshop voor de jeugd! Leer de nieuwe jeugdcollectie kennen. 2 sessies: 1 om 14u en 1 om 16u. Vanaf 8 jaar.

Onze workshops zijn vrijblijvend en volledig gratis!  

Om een plaatsje te reserveren kan je ons bellen op 053/66.87.22 of mailen naar info@apotheekwalraevens.be of kom gewoon langs in de apotheek!