search

It's Super Food

It's Super Food

Vitanza HQ bio Super Food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of andere synthetische of niet-natuurlijke additieven.

SUPER FOOD, EEN TOEGEVOEGDE WAARDE

Super Food zijn van nature rijk aan essentiële voedingstoffen en fytonutriënten zoals voedingsvezels, vetzuren (omega 3/6/9), eiwitten, vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, enzymen, antioxidanten, chlorofyl,…

Raw food is voedsel dat niet hoger wordt verhit dan de eigen lichaamstemperatuur (max 40°C). Op deze manier blijven alle vitale en noodzakelijke elementen in de voeding intact – het “leven” in de voeding blijft behouden – en kunnen ze optimaal opgenomen worden door het lichaam.

(H)EERLIJK ASSORTIMENT

Het Super Food van Vitanza HQ zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

WAAROM SUPER FOOD?

Super Food is goed voor iedereen: jong en oud, studenten, bedienden, arbeiders, recreatieve sporters en topsporters. Door het eenzijdige gebruik van landbouwgronden, kunstmatige meststoffen en allerlei andere factoren is de voedingswaarde van vele gewassen ten aanzien van de essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten aanzienlijk gedaald. Er wordt aangeraden om zo veel mogelijk onbewerkt en gevarieerde voeding te gebruiken om optimaal in de nodige voedingsstoffen te voorzien. 

HOE SUPER FOOD GEBRUIKEN?

Je kan zelf Super Food smoothies maken door één of meerdere soorten Super Powders en Seeds door elkaar te mixen met melk, sojamelk, rijstmelk, notenmelk,... Probeer het als ontbijt, lunch, tussendoortje, vieruurtje,... Je kan ze ook toevoegen aan kant-en-klare of zelfgemaakte fruitsmoothies. Strooi Super Food over tal van gerechten of gebruik ze in salades, desserts, sauzen, gebak, muesli,...

Eet de Super Berries en Cherries uit het vuistje of meng ze met muesli, yoghurt, platte kaas, salades, smoothies, patisserie,...

Experimenteer en meng naar eigen keuze en voorkeur! 

In de apotheek kan je meesparen voor het inspirerende kookboek en ontvang je bij je eerste aankoop al enkele (h)eerlijke recepten. 

 

Gerelateerde producten