search

Online dienstverlening

Vanaf nu kan je niet alleen beroep doen op onze diensten in de apotheek, we helpen je ook graag online verder!

App

Download nu onze App in de App store of via Google Play op jouw smartphone. Zoek op "Apotheek Walraevens" en download volledig gratis onze App. Met deze App kan je snel en gemakkelijk een foto nemen van jouw voorschrift of van het product dat je graag wilt bestellen en doorsturen. Wij houden je op de hoogte via SMS of email wanneer jouw bestelling klaarstaat. Heel handig voor bereidingen of wanneer je een minder courant product wilt bestellen. Je hoeft maar 1 keer langs te komen en bent zeker dat alles klaarstaat!

Chatfunctie

Ben je op het werk en wil je graag discreet een vraag stellen? Gebruik dan onze chatfunctie! Wij beantwoorden tijdens onze openingsuren snel al uw vragen.

Online bestellen of reserveren

Alle geneesmiddelen zonder voorschrift of verzorgingsproducten kan je via onze webshop aankopen en laten opsturen of gewoon laten klaarzetten in de apotheek. Geneesmiddelen op voorschrift mogen enkel in een apotheek worden afgeleverd. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw geneesmiddelen op voorschrift te reserveren via onze webshop. Je komt dan later langs met jouw voorschrift en jouw bestelling staat klaar, je hoeft niet te wachten! Verzending is gratis vanaf 50 EUR. Ga naar de webshop.

Voorschrift doorsturen

Wil je graag nog sneller jouw voorschrift doorsturen? Is iets niet duidelijk op het voorschrift? Neem dan met je smartphone een foto van je voorschrift en stuur het door naar ons. Wij verwittigen je van zodra jouw bestelling klaarstaat. Klik hier om jouw voorschrift door te sturen