search

Oligoscan in de apotheek

Oligoscan in de apotheek
15 februari 2022

Mineralen, vitaminen, oxidatieve stress,...

Het zijn belangrijke parameters voor het menselijk lichaam. Ook voeding heeft een belangrijke impact op je energie, mobiliteit, stressbelasting, slaap, immuniteit,...
Met de oligoscan krijg je meteen een inzicht in je vitaminen en mineralen gehalte. 

Hoe werkt de oligoscan? 

De oligoscanner is een innovatief en hoogtechnologisch meettoestel dat gebruikt maakt van spectrofotometrie om de hoeveelheid micronutriënten, mineralen en spoorelementen in het bloed te meten. 

De oligoscanner stuurt onschadelijke lichtstralen door de huid naar de bloedbaan en meet vervolgens in welke mate die lichtstralen en elektromagnetische impulsen teruggezonden worden. 

Mineralen en metalen weerkaatsen of absorberen uv-licht immers elk op een specifieke manier en sturen elektro-magnetische signalen terug die uniek zijn voor elk element.

Dat geeft ons een duidelijke indicatie van de aanwezigheid en hoeveelheden van elk element in het bloed. Nadien toetst geïntegreerde software de resultaten af aan een hyper beveiligde database waarin parameters van miljoenen gebruikers vervat zitten. In functie van leeftijd, geslacht, bloedgroep, gewicht, enz... bepaalt het intelligente algoritme of de gemeten waarden binnen of buiten het te verwachten spectrum met gemiddelde normaalwaarden vallen. 

Wil je graag een gratis scan laten doen? 

Maak hier jouw afspraak.