search

Huid- en haarverzorging

Huidverzorging

Ieder van ons, jong of oud, heeft een eigen huidtype en eigen fototype. Daarom hebben we elk een aangepaste huidverzorging nodig. Wij bieden in de apotheek verschillende gamma's aan van hoogwaardige en kwaliteitsvolle cosmetica. Zowel voor de meest gevoelige babyhuid als voor vrouwen of mannen die huidveroudering willen aanpakken hebben we een passend gamma in de officina:

Louis Widmer is een Zwitsers cosmetica merk en biedt gelaats- en lichaamsverzorgingen met of zonder parfum voor alle huidtypes. De Remederm lijn van Widmer is speciaal bedoeld voor volwassenen, babies en kinderen met een zeer droge tot atopische huid. Louis Widmer heeft ook een groot assortiment aan zonnenproducten, waarvan de All-Day formule uniek is!

Caudalie is een Frans cosmetica merk op basis van druiven en wijnstokken. Alle Caudalieproducten zijn vrij van parabenen, ftalaten, phenoxyethanol, Na-laurylsulfaat, minerale oliën en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Geen van hun producten werd getest op dieren. Caudalie beschikt over een aantal pattenten op een aantal preparaten tegen huidveroudering. Hun formules zijn grotendeels van natuurlijke oorsprong en worden meestal zeer goed verdragen, ook door personen met een heel gevoelige huid. Caudalie biedt ook een aantal frisse waters met fantastische geuren!

Filorga is een Frans medisch-cosmetica merk. Het is ontstaan uit de estetische geneeskunde en is gespecialiseerd in huidveroudering. Filorga is populair bij zowel mannen en als vrouwen. De unieke en uiterst aangename texturen pakken huidveroudering aan, en leveren na een aantal weken behandeling een merkbaar verschil op. De formules zijn niet geschikt voor personen met een gevoelige huid.

La Roche Posay is een Frans dermatologisch cosmetica merk. Het biedt gelaats- en lichaamsverzorgingen voor volwassenen, babies en kinderen. Voor probleemhuid, zoals acné, atopische huid, psoriasis, etc. heeft La Roche Posay een reeks aangepaste behandelende en verzorgende producten.

Haarverzorging

Zowel voor de verzorging van de hoofdhuid als van het haar bieden we verschillende haarschampoo's, verzorgingen en lotions aan.

Phyto is een Frans haarverzorgingsmerk dat ontwikkeld is in samenwerking met haarkappers. Phyto biedt een uitgebreid gamma haarverzorgingsproducten. Shampoo's, maskers, en verzorgingscrèmes voor droog haar, gekleurd haar, dun haar, haaruitval en beschadigd haar.